32 24 02 00 | mimax@mimax.no

Våre tjenester

 

Kjerneboring

Kjerneboring

Vi kjerneborer hull fra 10mm til 1040mm. Vi kan også wiresage hull fra 520mm til 3200mm. Vi har maskiner som er både elektrisk og hydraulisk drevet, alt ettersom hvor store og dype hull vi skal bore. Vi tilpasser segmentene i våre kjernebor etter hva vi skal bore i, siden vi har vårt eget verksted der vi produserer våre egne bor.

Asfalt og betongsaging

Asfalt-betong-saging

Vi sager det meste opp til 720mm i både dekke og vegg. Vi har sagutstyr til enhver jobb, som hydraulisk, elektrisk, veggmontert sag, håndsag og slissesag. Vi utfører også asfaltsaging.

 

 

Innvendig og utvendig riving

riving

Vi bruker riveroboter, kompaktlaster og wiresag som forenkler prosessen med riving av større åpninger. Maskinene er spesialkonstruert for riving av tunge og store konstruksjoner som vegg og gulv i betong, tegl, leca osv. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett innen utførelse av riving og miljøsanering
i tiltaksklasse 3.

Utomhusarbeider

asfaltlegging

Vår avdeling for utomhusarbeider består av dyktige ansatte og samarbeidspartnere. Erfaring, fagstolthet og gode folk er en sikkerhet for deg at vi leverer kosteffektiv kvalitet – til tiden. Denne avdelingen utfører det meste innen anleggsgartnertjenester som asfaltering, grunnarbeider, drenering, steinsetting.

 

 

 

Produkter og verksted

 

Vi sveiser hvert år 40.000 borsegmenter, og er en av Norges største borleverandører. Vi fører også kvalitetsverktøy for betongvare og spennbetong- bransjen, bl.a. fra Husqvarna, Tyrolit og Cedima. Vi utfører også service på alle disse merkene.

 

 

For mer informasjon om priser og løsninger, ring oss eller send oss en mail!

Vi kommer også gjerne på befaringSEND MAIL