Mimax Asfalt & Betong AS er Norges største selskap inner vår bransje med virksomhet over hele Sør-Norge. Selskapet utfører alle typer tjenester innen saging og boring i betong og miljøsanering/riving, og har egen avdeling for HMS og Kvalitetssikring. Vi er ca 75 ansatte, var Gasellebedrift 2013-2016. Omsetning 62 millioner i 2017. Hovedkontor Lier.

Vår avdeling på Østlandet består i dag av 65 mann og vi får stadig nye store prosjekter.

Våre kunder er de største landsdekkende entreprenørene, de regionale entreprenørene, offentlige utbyggere, utbyggere og privatkunder. Alle like viktige for oss.

 

Kjerneborere / Betongsagere

Til region Østlandet, søker vi personer til saging og boring. Ordrereserven øker stadig og trenger ansatte umiddelbart. Ansvarsområder: Utføre oppdrag ihht. Kundens bestilling, ivareta kunderelasjoner, kontakt med entreprenører og faggruppene i prosjektene, HMS og internkontroll på oppdrag og prosjekt.

Kvalifikasjoner:
Vi søker en med erfaring innen kjerneboring og betongsaging som kan starte på kort varsel.

Vi ønsker at du er nøye i jobbutførelsen. Selvstendig og strukturert. Skjønner litt økonomi og prosjekt.

Personlige egenskaper:
Du tar initiativ og gjennomfører. Du har god struktur på hverdagen. Du kan jobbe selvstendig og be om bistand når det er nødvendig. Du er utadvendt og omgjengelig. Du har veldig gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig. Du møter et selskap med ledere og ansatte som setter et godt arbeidsmiljø høyt. Vi har et uformelt arbeidsmiljø og gjør det vi kan for å ha det greit i jobben. Vi har eget opplæringsprogram for alle ansatte og utstrakt kursing og opplæring. Trygg på jobb. Det blir spennende oppgaver og arbeidsplasser. Vi er flere fagavdelinger og det er muligheter for oppdrag på tvers av avdelinger og fagområder. Er du interessert, er det mulighet for karriere innen selskapet. Vi holder bil, utstyr, telefon og det du trenger så du kan konsentrere deg om å gjøre en god jobb.

Interessert?
Søknadsfrist er fortløpende. Alenas krencius e-mail: alenas@mimax.no. / tlf. 45421733