Velkommen til Mimax Betongsaging Bergen AS

Vår gjeng her i Bergensregionen består av erfarne kjerneborere og betongsagere med opp til 25 års erfaring innen faget.

image003

KJERNEBORING

Mimax Betongsaging Bergen AS utfører alt innen boring i stein, betong, asfalt, leca etc. Vi borer fra Ø12 mm til Ø1040 mm.

image004

BETONGSAGING

Vi kan sage alt opp til 720 mm dekker og vegger. Vi har kraftige veggsager for de tøffe jobbene, håndsager og slissesager for de lette. HMS og sikkerhet er i fokus når vi gjør jobben. Tanke på våre omgivelser, ansatte og kunder er viktig for oss. Derfor er vi opptatt av at våre ansatte har riktig utstyr for jobben og har opplæring og kunnskap i å bruke utstyret.

Vi er gjerne rådgivere for deg på utfordrende jobber for at du som kunde skal få et best mulig resultat til en fornuftig pris.

image002

Kjellergulvsenking:

Mimax har gjennom årene opparbeidet god erfaring med å senke kjellergulv i privathus eller næringsbygg.
Vi tar på oss de fleste jobber. Vårt største oppdrag innen dette var naturhistorisk museum i Bergen for Obas Vest AS der vi senket betonggulv og tok ut 700 m3, løsmasser og fjell.
Fjellsplitting blir ofte brukt i forbindelse med dette samt bruk av riverobot i trange kjellere eller større maskiner når takhøyden tillater det.

Mimax Betongsaging Bergen AS er et datterselskap av Mimax Asfalt & Betong AS som er Norges største og eldste innen kjerneboring og betongsaging.

Vi i Mimax stiller oss til din disposisjon. Kontakt oss for forespørsel om pris eller direkte bestilling. Vi kommer gjerne på befaring om ønskelig.

IMG_1716

Ørjan Berthelsen
Daglig leder
920 67 827
orjan@mimax.no

trond-wergeland

Trond Wergeland
Dritfsleder
94 00 99 55
trond@mimax.no

Besøksadresse: Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg. Telefon: 55 61 20 40.

Mail: bergen@mimax.no

Faktura ønskes sendt på EHF. Har du ikke EHF kan du benytte faktura.bergen@mimax.no