Mimax har kjerneboret og saget i betong siden slutten av 1960-tallet og var et av de
første firmaene i Norge som spesialiserte seg på dette.

A/S Mimax hadde sin spede begynnelse i 1930 som engrosforretning i industrilakker på Pilestredet i Oslo og hadde kjemisk-teknisk fabrikk på Alnabru. På 60-tallet startet Mimax også med kjerneboring og betongsaging som en av de første i Norge. Det som i dag er Mimax Asfalt & Betong AS ble etablert i 1992. Noen av de ansatte kjøpte ut “gamle Mimax”, firmaet som opererte på 1960-tallet, fra Ticon AS.

I dag lever Mimax i aller beste velgående. Vi opererer hovedsakelig i Østlandsområdet, men utfører også jobber andre steder i landet. De som utfører jobbene, er en god blanding av mennesker i alle aldre. Noen har vært med

siden 1970-tallet og har nærmere 40 års erfaring i bransjen. Andre er yngre mennesker som har valgt å gjøre karriere hos oss.

Opp gjennom årene har Mimax’ ansatte vært med å sette standard for teknikk og utførelse og vi har også vært sentrale i utviklingen av maskiner og utstyr som brukes i dag.

Mimax Asfalt & Betong AS er en av Norges største leverandører av betongboring- og saging. En bevisst investering i ansatte, kompetanse, utstyr og maskiner gjør oss godt rustet for fremtidige oppdrag og fellesnevner for alle som jobber i Mimax er fokus på HMS, kvalitet og service.

Fundamentet for Mimax’ gode vekst gjennom mange år har vært skikkelighet i drift og virke. Noen av våre suksesser de siste årene:

 • Fra fem til 110 ansatte
 • Egen opplæringsarena for våre ansatte
 • Fra administrasjon av underentreprenører
  til at alle er egne ansatte
 • Fra «lokal» østlandsbedrift» til bedrift med
  flere fagavdelinger og lokasjoner
 • Blitt kåret til Gasellebedrift flere år på rad
 • Utviklet sterk fokus på HMS og Kvalitet
 • Inngått rammeavtaler og kontrakter med
  landsdekkende entreprenører